Skilsmissesæreje


Særeje, der kun gælder ved skilsmisse

Et skilsmissesæreje er en klausul om, at visse aktiver skal være særeje, såfremt ægteskabet ophører ved skilsmisse men ikke ved død. Det er typisk i tilfælde af en skilsmisse, at man ønsker at sikre sig selv bedst muligt.

Hvornår skal man overveje skilsmissesæreje

Skilsmissesæreje bør overvejes af de fleste, men især hvis formueforholdene er meget forskellige eller den ene har en virksomhed, som vil lide overlast, såfremt der ved et skifte skal betales halvdelen af virksomhedens værdi til den tidligere ægtefælle.

Skilsmisse særeje bør overvejes anvendt i kombination med fuldstændigt særeje, således at familien samlet set opnår det, der er mest optimalt for dem.

Fordele ved at bruge Stokvad Advokatfirma

Du kan finde ægtepagter til under vores pris på nettet i dag – og det er der en god grund til. Disse er nemlig ikke kombineret med rådgivning fra en advokat, der balndt andet kan give dig indblik i spørgsmål om arv og andre forhold. Mange er gør-det-selv- eller standarddokumenter, som muligvis passer til dine forhold, men det er langt fra sikkert. Det er derfor usikkert, om du får den optimale løsning.

Det er lidt som et køkken - du kan sagtens få et "gør-det-selv"-køkken med en glimrende vejledning til en rigtig billig pris, men det er ikke sikkert, at resultatet bliver helt det, som du ønskede – eller helt så godt, som det kunne være blevet, hvis du havde haft en professionel køkkenrådgiver og dygtig håndværker med i dit køkkenprojekt.

Når du får en ægtepagt hos Stokvad Advokatfirma, betaler du ca. samme pris for dokumentet, som hos de fleste udbydere på nettet. Sammen med dit dokument får du også en times personlig rådgivning og vejledning, der kan afdække dine behov. Typisk er der først et møde til afklaring af dine/jeres behov (dette kan også ske telefoniske eller via skype), herefter bliver det/de relevante dokumenter udarbejdet, og derefter er der et kortere møde til gennemgang af dokumenterne og en vejledning om det praktiske i forhold til notaren, tinglysning m.v.

Du har således under hele forløbet adgang til personlig og direkte rådgivning. Det giver dig tryghed gennem hele processen og sikrer, at du får det produkt, som er mest optimalt for dig.

Endelig kan du komme tilbage indenfor 10 år og få foretaget ændringer, som afspejler dine ændrede livsforhold til en reduceret pris.

En ægtepagt om særeje skal være skriftlig og skal indeholde de nærmere bestemmelser for særejets omfang, type og varighed. Derudover en det en gyldighedsbetingelse, at den er underskrevet af begge ægtefæller, samt tinglyst i personbogen.

Vi hjælper dig igennem hele processen:

  • Rådgivning

  • Udarbejdelse af ægtepagten

  • Tinglysning af ægtepagten

Bemærk venligst, at der i tillæg til vores honorar må påregnes et tinglysningsgebyr til Tinglysningsretten på 1.660 kr. Tinglysning er nødvendigt for en ægtepagt.

Hvad kan gøres til skilsmissesæreje

Man kan gøre rigtig meget til særeje. Der er dog visse undtagelser, hvorfor det anbefales at få professionel rådgivning. Her er nogle overordnede eksempler på særeje:

  • Alt hvad I hver især ejer, og erhverver jer i fremtiden

  • Alt det I hver især ejede, inden I indtrådte i et ægteskab

  • Bestemte ejendele og beløb fx en bil eller indskud til et hus


KontaktSTOKVAD Advokatfirma

CVR: 39945215

Telefon: +45 70 20 08 48

Email: info@STOKVAD-Advokatfirma.dk

Sikker-email:
sikkermail@STOKVAD-Advokatfirma.dk

Klientkonto: 0755 3231921493
Driftskonto: 0755 3231913970


ADRESSER

Odense:
Albanigade 15
5000 Odense C
Kontortid: Mandag til fredag 9-15

Vejle:
Nørrebrogade 36c st.tv
7100 Vejle
Kontortid: Efter aftale


Medlem af advokatsamfundet

Cinque Terre


Copyright 2020 - STOKVAD Advokatfirma